call us icon

Stoizone.com - опит и професионализъм

Ние сме абсолютно достъпни за всички наши настоящи и бъдещи клиенти. Ето защо няма причина да се колебаете да ни потърсите веднага, щом имате нужда от нашите услуги, свързани къртене, чистене и извозване. За да бъде цялата тази процедура още по-удобна за вас, можете да се свържете със служителите ни чрез няколко различни варианта: през формата за контакти в нашия уебсайт, чрез имейл или с бързо обаждане по телефона.

Така ефикасно и навреме получавате компетентен отговор на запитването си от нашите специалисти в сферата. След това идва ред на нашия висококвалифициран екип за къртене, който ще предложи най-подходящата услуга и начините за изпълнение на вашите запитвания и нужди. Ние умеем да спестяваме вашите време и усилия, това е факт.

Всичко това е на едно телефонно обаждане разстояние. По този начин винаги можете да разчитате на нас в моментите, когато извършвате цялостен или частичен ремонт на вашето жилище, офис или друг тип сграда. Ние гарантираме, че ще останете приятно изненадани от предложената от нас оферта за нужните дейности и резултата от свършената работа след това.

За работата на Stroizone

Как работим? Екипът ни се състои от млади, енергични и висококвалифицирани хора, които имат солиден опит зад гърба си в сферата на къртенето, процедурите по почистване и извозване на отпадъци след различни видове ремонтни дейности. Нашите услуги в този сектор са достъпни в района на целия град.

Ако имате нужда от професионалисти в къртенето и извозването на отпадъци в София можете да се свържете с нас на този телефон 0888-770-007, за да ви дадем оферта за нашите къртачни услуги. Ние сме специалисти и къртачните услуги, които предлагаме могат да се обособят в следните направления:

Къртенето е тежка и трудоемка работа, но ние сме насреща, за да ви спестим време, нерви и усилия. След завършване на процеса по къртене в София, ние поемаме и извозването на строителните отпадъци.

Повече от 11 години се стремим да създаваме добри практики и да постигаме високи резултати, на база наученото в областта на ремонтите, и по-специално в частта кърти, чисти и извозва. Така успяваме да надградим всяко наше умение, като по този начин предоставяме и качествена услуга на клиентите си.

Наред с опита и специалистите, с които разполагаме, ние поддържаме и качествено оборудване, технологии, транспорт, инструменти и всичко онова, с което е свързана дейността къртене. По този начин успяваме да оптимизираме всяко наше усилие, независимо типа обект, с който сме се заели.

камара на строителите
камара на строителите

Част от нашите клиенти:

Екипът на Stroizone.com е един от най-добрите в София. Ние специализираме в предоставянето на кърти, чисти и извозва услугите от над 11 години. За разлика от останалите фирми, това е реален опит, който е трупан постепенно през това време.

Ние притежаваме квалифицирани и опитни кадри, а не се представяме за мними хора с опит. Едни от най-добрите сме при пробиването на дупки с боркорона, къртенето на бетон и предоставяне на комплексните услуги по къртене, почистване и извозване.

Списък с много малка част от клиентите ни може да откриете в сайта Stroizone.com. Сред тях ще видите имената на Главболгарстой АД, ресторанти Happy, фитнес зали и много, много други.

Цените на услугите са в зависимост от нужното време за предоставянето им, усилията, които ще бъдат положение, както и дали имате нужда от експресно извършване на ангажимента.

Да, разполагаме с цялата нужна документация и удостоверения от Камарата на строителите в България. Също така извозваме отпадъците до регламентирани сметища, където се заплащат съответните такси.