call us icon

Къртене на плочки - цени

няколко съвета как се къртят плочки

Банята е едно от най-нужните помещения в дома и винаги когато се наложи да правим ремонт, касаещ къртене на плочки, косите на всеки по-неопитен могат да се изправят при идеята за това, което предстои. Тези страхове имат основание и са напълно реални, имайки предвид всичко, което трябва да се свърши при такъв тип ремонтни дейности.

Ако трябва да бъдем честни, едва ли има нещо, което човек не може да свърши сам. Или поне да опита. А както за всеки проблем има решение и изход, същото важи и за този тип дейности, които може да се наложи да извършите в банята. Те касаят сериозно внимание, поне малко опит в тази насока, както и задължителните инструменти и машини, с които е добре да разполагате.

Вариантът да наемете машина и инструменти и да се справите сам с тези специфични задачи не е изключен. Така обаче ще трябва да инвестирате не само в собствен труд, но и в наем за съответната машина за пробиване на твърдите материали, които се използват за облицоване на всяка баня. Този процес е свързан и с добро планиране, внимателно извършване, шум, както и с много прах, който след това трябва да бъде добре почистен.

Ако все пак сте събрали кураж и сте решили да се справите сам с тази задача е добре да сте подготвени с всичко, което ще ви бъде нужно за целта.

Цени за къртене на плочки в София

Имайте предвид, че помощта също не е излишна на никого. Преди да започнете работа може да повикате ваши приятели, които да ви помогнат в процеса. Все пак става дума за не особено лека работа, която ще изисква не само усилия, но и доста време, в зависимост от проекта, с който сте се заели. Къртенето на баня е трудоемък процес. След премахването на плочки, трябва и да се изчисти и извози строителния отпадък.

В случай, че всичко това ви се струва прекалено трудоемко или просто не разполагате с нужното за целта време е добре да се ориентирате към професионалистите в тази сфера.

Как да скрием старите плочки и да не допускаме грешки при лепене на плочки

СТРОЙЗОН – само правилно изкъртване на плочки. Да се опитате да премахнете или изкъртите плочките сами или да наемете специалисти в тази област?

Решението със сигурност ще вземе всеки сам. Но ползите от наемането на специалисти са налице. На първо място, това е времето за работата по плочките. Второ, качеството на извършената работа от професионалисти ще е неизменно по-добра. Нашите служители ще Ви помогнат не само с извършването на къртачните услуги, но и с подготвителните работи, както и с последващото почистване и извозване.

След подготовката на работната зона и избиране на подходящия метод за лепене на плочки, от СТРОЙЗОН внимателно пристъпваме към изпълнение на работата. Премахваме и къртим всички видове керамични плочки с всякакъв размер.

На пръв поглед изглежда, че няма нищо сложно в отстраняването на плочки и тяхното премахване. Удряш, чупиш, къртиш, махаш. Но това е само на пръв поглед. Ако къртенето е изпълнено непрофесионално, могат да се появят подводни камъни:

Обърнете се към професионалисти за къртене на плочки и плочките от пода или стените ще изчезнат почти незабелязано!

Своевременно ще почистим и извозим строителните отпадъци, което ще улесни процеса на по-нататъшния ремонт. След извършване на дейностите по плочките от СТРОЙЗОН ще останат абсолютно чисти помещения, готови за провеждането на по-нататъшен етап от работата.

Ние в Stroiozone.com сме наясно на 100% с всичко, което трябва да се свърши при един ремонт, както и с времето, което трябва да се отдели за целта. При нас ще се срещнете с опитни специалисти по къртенето в София. Именно опитът в комбинация с точните машини и инструменти правят тази задача напълно достъпна, лесна и бърза. Това е начинът, с който пестите времето си, както и евентуалните грешки, до които може да се стигне.

Цените времето и професионализма – свържете се с нас сега!