call us icon

Колко струва къртенето на баня

колко струва къртенето на бяна

Къртенето на баня е една от задачите у дома, която трудно бихте могли да оставите настрана, ако има нужда от нея. Причините, които го налагат могат да бъдат разнообразни и да се наложи да се използва специална помощ на професионалисти.

Това е така, тъй като говорим за помещение от дома ви, което е изградено максимално здраво и устойчиво на влага, но въпреки това има много елементи, за които трябва да се внимава при ремонти.

Тяхното повреждане би могло да доведе до сериозни проблеми във функционирането на водопроводната система или отходните тръби, както и до нарушаване на цялостта на плочките или други характерни за банята елементи.

Избягването на всички тези сериозни грижи е вероятно цел на всеки, на когото му предстои подобна дейност в това помещение и е загрижен за неговото осъществяване. За щастие съществуват добре работещи фирми, които могат да ви предложат тази специфична услуга. По този начин можете да се доверите на качествените умения на професионалистите и да оставите всичко в техните ръце. Така ще решите максимално бързо изникналия проблем, без да се стига до нежелани инциденти.

Както всичко останало в ежедневието ни, така и къртенето в това помещение има своята цена, която от своя старана пък има своето специфично определяне и образуване. То става, като се вземат предвид различни специфики и типа на работа, който ще бъде нужен.

Какво може да бъде нужно да се кърти в една баня

Това е една основна част от материалите и елементите, за които може да се наложи разбиване в дома ви. Именно от тях зависи и ценообразуването на специфичната дейност. Един от вариантите е да бъдете таксувани на кубичен метър. При бетона цената може да тръгва от около 50 и да стигне до 100 лв за м3. При тухлите стойността е далеч по-ниска и е около 10-15лв. за м3.

При къртенето на замазки и мазилки изчислението на цената е по-специфично, тъй като то касае предимно дебелината им. В тези ситуации стойността се ориентира от около 3 до 5лв за квадратен метър площ.

Отнемането на слоя мозайка пък от своя страна е около 10-12лв за м2.

Често можете да срещнете както по-високи, така и доста по-ниски цени. Важно е обаче да бъдете наясно, че твърде ниската цена не винаги означава най-качествена услуга. Логично е и компанията, която предлага най-скъпо платена услуга да не успее да ви предложи добре свършена работа.

Един от най-сигурните начини е да се доверите на портфолиото на фирмата, която сте избрали за тази задача. Добър пример за това е да потърсите в интернет пространството, както и най-сигурното – да се посъветвате с ваш близък или приятел, който вече се е възползвал от услугите на дадена компания.

Ние от Stroizone.com гарантираме, че добрата проверка води със сигурност до добри резултати. Ето защо държим всеки наш клиент да бъде доволен от цялостния резултат, който сме постигнали при възложената ни задача. По този начин се гради доверие и се постигат високи резултати в професионално отношение.