call us icon

Къртене на бетон в София - цени

къртене на бетон

Къртене на бетон - тежка работа, изискваща не само време, но и особено количество сила и издръжливост.

Тази тежка физическа дейност понякога се оказва непосилна за една огромна част от гражданите, на които им предстои да извършват ремонт, включващ разрушаване на стени или друга част от постройката. Забравете за умората, безсънните нощи, болките в кръста, гърба и рамената, които са чести последици от къртенето на бетон.

Ние ви предлагаме услугата "Къртене на бетон". Тя се извършва от високо квалифициран персонал, който притежава специални къртачни умения.

Фирма за къртене на бетон на ниски цени

Служителите в нашата фирма са в готовност да ви предложат коректност, качество и бързина на извършваната услуга, съобразявайки се изцяло с вашето ценно време и спазвайки безкомпромисно предварително посочените срокове. Ние предлагаме къртене на бетон във всякакви видове помещения или обекти, независимо дали става въпрос за жилище, промишлена сграда, офис, магазин, ресторант или друго, то ние сме в готовност да ви съдействаме и да осигурим най-доброто, на което сме способни, помагайки ви за експресното приключване на текущия ремонт. Професионализмът на нашите служители и качеството на техниката, с която разполагаме, се справят успешно с всички видове материали: фаянс, теракот, бетон, мрамор, канали, комини, тоалетни или друго.

Нашата фирма е един от лидерите в тази сфера. Разполагаме с пълен набор от инструменти, необходими на всяка една професионална фирма за кърти чисти извозва в София, при извършване на съответната услуга. Къртачните машини са в готовност да съборят всяка една преграда, която не ви позволява да преустроите дома си или да промените разположението на друга ваша собственост.

Доверявайки се на нас, вие оставяте обекта си във възможно най-сигурните ръце. В епицентъра на нашата политика заляга стремежът да постигаме максимално качество, независимо от сложността на задачата, която ни поставяте. Ако се нуждаете от допълнителна информация, то можете да се свържете с нас и да се възползвате от безплатната ни консултация.

Бетонът като материал притежава висока устойчивост на износване и издръжливост. Да се разруши такъв материал от неопитен човек, без подходящ инструмент, е трудно. Дейностите по къртене на бетон и бетонни стени , настилки и замазки трябва да се извършват от специалисти, които притежават необходимия опит. В противен случай възниква риск да се засегне или унищожи носеща конструкция или инсталации, както и появата на пукнатини или други проблеми.

Къртачески услуги от Stroizone по ремонтните дейности:

Stroizone предлага къртене на бетон и бетонни покрития, от конструкции с всякаква сложност. Майсторите ни използват точното оборудване и акцентират върху различни техники, необходими за качествено изпълнение на ремонта. Това намалява бюджета на възложителя на проекта и цената се балансира в негова полза.

Къртене - топ цени в София

Тази работа трябва да изпълнява стриктно, с оглед на техническите характеристики на помещението. Преградните конструкции не са с натоварването на останалите елементи в помещението. Те могат да се събарят без риск от срутване и засягане на околните конструкции. От своя страна носещите стени и конструкции не подлежат на събаряне. Така може да се повреди цялостната конструкция на апартамента, къщата, сградата и да се стигне до появата на пукнатини или други проблеми. Разберете коя стена е носеща от техническата документация на сградата. Изборът на начин на къртене на бетон се прави в зависимост от особеностите на конструкцията.

Къртене на бетонови настилки с къртачи

Замазкаот бетон – това е междинно покритие при строежа на всеки под. Тя се намира между основната бетонна плоча и последният материал, с който се покрива пода. Замазката е необходима за изравняване на повърхностите, както и за попълване на пространствата между плочките и различните подови настилки. С помощта на бетона се скриват различни неравности, които се допускат по време на работа.Последващото къртене на бетон и бетонни настилки, замазки е по-добре да се възложи на професионалисти. Разрушаването на бетонни настилки, замазки е необходимо в следните случаи:

Цени за къртене на монолитен стоманобетон

Това е сложна строителна задача. За изпълнението на тази дейност трябват специални ресурси. Често такива конструкции са с изключителна здравина и издръжливост. Да се разрушат или премахнат не е лесна задача. Ремонтните дейности от този тип отнемат много време, изискват използването на съвременни подходи, инструменти и оборудване. Най-добре е да поверите тези къртачески услуги на професионалисти.

Защо да изберете къртачна фирма Stroizone.com?

Доверете ремонтните дейности по кърти бетон,чисти, извозва на Вашия апартамент, къща, офис, ресторант или промишлено помещение на Stroizone!

Къртенето на бетон не е лесна задача, особено ако се заемете с тази дейност, без да притежавате нужния опит.

Важно е да спазвате няколко правила и изисквания:

 • Пазете се от хвръчащи парчета бетон и останки;
 • Не къртете само с къртач, използвайте и чук;
 • Екипната работа е изключително важна;
 • Трошете бетона на малки парчета;
 • Обърнете внимание на арматурата.

Бетонът най-бързо се изкъртва с професионален къртач и подходящи бургии. Също така може да използвате чук, както и други инструменти и електроуреди, особено в моментите, когато трябва да се справите с арматурата. Това е изключително важен елемент от работата, тъй като здравината на бетона е подсилена и с голямо количество арматурни части понякога.

В Stroizone.com можем да се похвалим с всички онези аспекти от къртенето на бетона, които са ни направили лидери на пазара в София:

 • Бърза реакция при получено обаждане;
 • Професионално изкъртване на бетонни компоненти;
 • Изключително ефикасно извършване на поетия ангажимент;
 • Най-важното - една от най-ниските цени на пазара.

За да се кърти бетон е нужно да притежавате професионален къртачен уред с подходящи и здрави накрайници. Също така е добре да имате на разположение и здрав чук, с който да подпомагате дейността си.

Обикновено времето за къртене е трудно прогнозируемо, защото е в пряка зависимост от следните компоненти:

 • Здравина на материала;
 • Наличие на арматура;
 • Местоположение и удобство;
 • Обем на къртенето.