call us icon

4 трика да разпознаем добрите къртачни компании

4 трика добри къртачни компании

Избор на къртачна компания

Изборът на къртачна компания – това е категорично първата и най-важна стъпка, преди да се заемете с къртенето у дома, в офиса или това в каквито и да е други площи, които имат нужда от подобна дейност. Независимо дали конструкциите, които трябва да бъдат изкъртени са с високо ниво на трудност или точно обратното е добре да бъде наета фирма, която да спести на клиентите си излишните време и усилия в тази специфична сфера.

Да, къртенето и подобни разрушителни дейности изискват точно качествена фирма, която е с предимства пред всички останали. Този избор ще ви осигури така желаното спокойствие, ще ви накара да бъдете сигурни в извършването на успешния проект. В същото време резултатите, които биват търсени ще бъдат точни тези, които сте очаквали.

Без неприятни изненади, без стрес и без губене на време в процес, с който друг може да се заеме, а не самите вие. Но как да изберем точната фирма за къртене? Да, това едва ли е една от най-лесните задачи, които може да поставите пред себе си. Ето защо тук ще предложим няколко критерия, които са крайно важни при избора на добра къртачна компания.

Опитът

Точно така, както при повечето специфични дейности, които се извършват по време на строеж и ремонтни работи къртенето на стени и други конструкции изисква нужния опит на фирмата, която се е заела с тази мисия.

Изберете точно онази компания, която има достатъчно опит зад гърба си. Спрете се именно на фирма, която през годините е показала, че има смисъл клиентите да се доверяват именно на нея.

Това е една от първите стъпки към вашето спокойствие, когато се налага къртене на определен обект. И точно тази първа стъпка ще ви се отблагодари в края на целия работен процес у дома или в което и да е друго пространство.

Цената

Да, разбира се, че тя е от огромно значение. Живеем в свят, в който цената определя до голяма степен мнението ни за голям брой услуги, за които наемаме фирма.

Когато става дума за къртене е абсолютно ясно – това ще струва пари и ние ще трябва да сме сигурни в едно нещо. То е, че изборът на компания и гаранцията за успех в проектите по къртене не зависи само от ниската цена, която може да ви бъде предложена.

Това е един подвеждащ фактор, който всъщност може да доведе до грешно взето решение.

Това е причината да се ориентирате към фирмата с опит, а не задължително към тази, която предлага възможно най-ниска цена на услугите си в тази сфера на работа.

Тук в Stroizone успяваме да подредим дейността по начин, по който да успеем да предложим високо качество на услугата къртене и в същото време тя да бъде на категорично приемлива и конкурентна цена. Така намаляваме колебанията на клиентите си до минимум и ги лишаваме от напрежението на високата цена за тази услуга.

Техниката

Какво бихте правили без техника, когато е нужно къртене на стена или други здрави конструкции у дома или в друг тип строителен обект? Едва ли може да се справите с голи ръце, това е факт.

Ние в Stroizone сме наясно с важността от качествени и добри машини за къртене. Именно от тях зависят бързината, качеството и резултатът на започнатия проект по къртене. А поставени в правилните опитни ръце на нашите служители тези машини стават перфектни в дейността, за която са създадени.

Рекламата (какво говорят хората и мнението)

Добре е да сме проверили всяка компания и също по най-изпитания и стар метод. Това е мнението на вече използвалите услугите ѝ клиенти. Този тип реклама е може би най-популярният и най-вече въздействащ начин за изграждане на доверие.

В дългата си професионална история, ние в Stroizone сме се изправяли с прекалено трудни и в същото време малки и лесни за изпъление проекти. Тъй като влагаме всички умения и техника, с които разполагаме във всяка задача, ние сме изградили именно онова усещане на доверие във всички наши минали и настоящи клиенти.