call us icon

Контакти

Изпратете запитване

Кое е едно от най-важните неща, когато избирате вашата добра фирма за къртене? Това е, разбира се, възможността за бърза и качествена комуникация между изпълнителя на поръчката и клиента. Тук в Stroizone сме на ваше разположение винаги. И под „винаги“, имаме предвид наистина винаги, когато имате нужда от нас и нашите специфични услуги.

Комуникацията върви гладко, когато са налични не само конкретните запитвания от страна на клиентите, а и когато е налице бърз, съдържателен и полезен за тях отговор от наша страна.

Бързият и добър контакт и комуникация са предпоставка и то много важна, за бърз и добре планиран старт, качествено развитие и успешен финал на всеки проект по къртене, с който се заемаме заедно с клиентите си. Ние сме достъпни по всяко време по различни начини, удобни за вас.

На ваше разположение са телефонът ни, електронната поща, като освен тях можете да използвате и електронната форма за бързо запитване. Така получавате обмислени и точни отговори на всяко ваше питане, относно услуги по къртене и другите процеси, съпътстващи това.