call us icon

Как да разбием дупка в бетон в 4 лесни стъпки

Как да разбием дупка в бетон в 4 лесни стъпки

При разбиване на дупки или правенето на какъвто и да е вид отвор в какъвто и да е вид материал, най-важната стъпка е подготовката, технически и с оборудване.

За да се получи чист и структурно здрав отвор, е важно да се подбере правилната боркорона, бургия или друг вид техника за задачата, като не е желателно това да се прави с подръчни материали.

За най-сигурни резултати изберете професионална помощ

Без значение дали става дума за ремонт на дом или за индустриален проект, това, което е от значение във всички случаи е качеството. То най-често бива съпътствано от опит и отговорност към изпълнението на задачата, а един екип от професионалисти би подсигурил наличието и на двете.

От техническа гледна точка е важно да се избере правилният начин за пробиване на отвор, като тези 4 лесни стъпки биха описали основните граници на това как ние от Stroizone.com постигаме това, за което нашиете клиенти ни наемат.

Подготовка на мястото

Ако става дума за пробиване на дупки в бетон, е важно да се оцени самото място, дали има вероятност за наличие на арматурна жилка, качеството на бетона както и наличието на големи скални примеси.

Това, което ние забелязваме при работа с други екипи, е че често тази стъпка се подценява, а това причинява забавяне на целия процес на работа, а понякога и промяна в плановете на самите строителни фирми.

Избор на правилните инструменти

При изискване на прецизност е важно да се използват правилните инструменти за тази задача – най-често виждаме употребата на бургии с ниско качество, които могат да се счупят лесно в отвора. Тук опитът на оператора играе важен фактор, тъй като той може да предотврати проблем още преди той да се е случил.

Опитът позволява забелязване на проблем със самите инструменти, както и дава сила на уменията за прескачане на евентуални проблеми като наличието на арматура.

За тази цел ние инвестираме време и пари в обучението на нашия персонал, като боравим само с опитни кадри, за да останем всички доволни от крайните резултати.

Подбор на качествени консумативи

Без значение дали става въпрос за дебели бетонени стени, или подсилени арматурни решетки, нашите екипи идват подготвени само с най-качествените консумативи за пробиване като диамантни боркорони или волфрамови бургии.

Те дават сила и сигурност при боравене, а диамантената боркорона позволява лекота при работа, с ниски вибрации и голяма прецизност на отвора в бетон.

Опит при операция

Опитът е от огромно значение, както отбелязахме в по-горен сегмент на този текст – това важи и при познаване на инструментите и техните характеристики.

Това да знаеш как да боравиш правилно и ефикасно не само с механичните инструменти, но и с интелектуалния капацитет на собствения ти екип играе важна роля при извършването на строителна дейност.

А това да разбиеш дупка в бетон изисква комбинация от опит, знания, интелект и добра техническа подготовка.

При нас от Stroizone.com можете да сте сигурни, че ще получите качество на работа, не само защото уважаваме времето ви, но понеже уважаваме и собствената си репутация като лидер в сферата на фирмите кърти, чисти и извозва в София.